Τσουκνιδα (Urtica Dioica)

Τσουκνιδα (Urtica Dioica) 10g

Price
6,50 €
Description

Τσουκνιδα (Urtica Dioica) 10g (70.000 σπόροι)

Ημέρες μέχρι τη βλάστηση: 10-15

Εποχή Φύτευσης: Άνοιξη, Φθινόπωρο

Τρόπος Φύτευσης: Απ ευθείας στο έδαφος

Ύψος φυτού : 70cm

Σπόροι ανά γραμμάριο: 7000

Κύκλος ζωής: πολυετής

Όρθιο φυτό με οδοντωτά φύλλα. Η αποξήρανση ή το μαγείρεμα αφαιρεί την καυστική ουσία των φύλλων. Οι νεαροί βλαστοί είναι πλούσιοι σε σίδηρο. Χρησιμοποιείται σε δίαιτες πτωχές σε νάτριο.

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.