ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ φάκελος 5g

Σπόροι εστραγκόν Artemisia dracunculus

Τιμή
7,34 €
Περιγραφή

Σπόρος ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ (Artemisia dracunculus) φάκελος 5g

ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ

To εστραγκόν είναι πολυετές αρωματικό φυτό. Βρίσκεται σε ανθοφορία από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Τα άνθη είναι ερμαφρόδιτα (έχουν και αρσενικά και θηλυκά όργανα) και γονιμοποιούνται από τον άνεμο.

Κατάλληλο για αμμώδη και αργιλώδη εδάφη καλά στραγγιζόμενα με ουδέτερο PH. Μπορεί να μεγαλώσει και σε ημι-σκιά. Ανθεκτικό στη ξηρασία προτιμά και ξηρό και υγρό περιβάλλον.

Το εστραγκόν χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μαγειρική δυτικών χωρών, και αποτελεί πάρα πολύ δημοφιλές συστατικό στη γαλλική κουζίνα.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το εστραγκόν μειώνει την προσκόλληση αιμοπεταλίων και την πήξη του αίματος και έτσι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

 

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.