ΚΥΜΙΝΟ φάκελος 200g

Σπόροι κύμινου

Τιμή
19,75 €
Περιγραφή

ΣΠΟΡΟΙ ΚΥΜΙΝΟΥ φάκελος 200g

Cuminum cyminum

Το κύμινο (Cuminum cyminum L.) είναι αρωματικό φυτό της οικογένειας Apiaceae. Είναι ετήσιο φυτό και σύμφωνα με μελέτες επιδεικνύει αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, μεθανολικά και ακετονικά εκχυλίσματα σπόρων του φυτού είναι σε θέση να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες και να μεταφέρουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το γνωστό κύμινο που χρησιμοποιείται στη μαγειρική είναι ο αποξηραμένος σπόρο του είδους Cuminum cyminum, που ανήκει στην ίδια οικογένεια με το μαϊντανό. Το φυτό του κύμινου αυξάνεται σε 30-50 εκατοστά και η συγκομιδή γίνεται με το χέρι. Πρόκειται για ένα ετήσιο ποώδες φυτό, με ένα λεπτό, λείο, διακλαδισμένο στέλεχος που είναι 20-30 εκατοστά και έχει διάμετρο 3 έως 5 cm. Κάθε κλάδος έχει 2-3 υπο-κλάδους.

Σπόροι ανά γραμμάριο: 300

Αποστάσεις φύτευσης: 15-25cm

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.