ΜΕΛΙΣΣΑ φάκελος 10g

Σπόροι Μέλισσας

Price
4,96 €
Description

ΣΠΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑ (Melissa officinalis) φάκελος 10g

Οι σπόροι μέλισσας είναι μη γενετικά τροποποιημένοι.

Μελίσσα (Melissa officinalis)

Η Μελίσσα είναι ένα μονοετές φυτό  που ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθή (Lamiaceae) . Λέγεται αλλιώς και μελισσόχορτο. Φτάνει σε ύψος τα 70 -150 εκ., τα άνθη του είναι λευκού χρώματος και γεμάτα με νέκταρ και τα φύλλα του έχουν το άρωμα του λεμονιού. Εκτός από την φαρμακευτική του ιδιότητα καλλιεργείται και ως μελισσοκομικό φυτό, μιας και προσελκύει τις μέλισσες. Η μέλισσα προτιμά καλά στραγγιζόμενα εδάφη, με  πλούσια θρεπτικά συστατικά ειδικά σε άζωτο, φώσφορο και κάλιο. Χρειάζεται λίγο αλλά τακτικό πότισμα. Σπέρνουμε περίπου στα μέσα της άνοιξης, κατά τη σπορά αφήνουμε μια απόσταση περίπου 70-80 εκ. μεταξύ των γραμμών και 30-40 εκ. μεταξύ των φυτών. Βγάζουμε τα ζιζάνια συχνά ώστε να μην πνίγουν την καλλιέργεια. Συγκομίζουμε στην αρχή της ανθοφορίας.

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.