ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑ κάδος 500g

Σπόροι τριγωνέλλας

Τιμή
9,92 €
Περιγραφή

Σπόρος ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑΣ (Trigonella foenum graecum) κάδος 500g

Τριγωνέλλα (Trigonella foenum-graecum) 

Η τριγωνέλλα είναι ετήσιο βότανο .

Για τη σπορά του επιλέγουμε μια τοποθεσία με πλήρη ήλιο. Το έδαφος πρέπει να είναι πλούσιο, καλά στραγγιζόμενο, με pH περίπου 6 -7 και να παραμένει ζεστό και στεγνό. Τα κρύα και υγρά εδάφη θα κάνουν τους σπόρους της τριγωνέλλας να σαπίσουν. Όπως τα ψυχανθή, έτσι και η τριγωνέλλα εμπλουτίζει το έδαφος με άζωτο, κάνοντας το χρήσιμο για καλλιέργειες. Μπορούμε να σπείρουμε σε εσωτερικούς χώρους στα μέσα της άνοιξης ή σε εξωτερικούς στα τέλη της. Η θερμοκρασία του εδάφους για εξωτερική σπορά πρέπει να είναι περίπου 15-20 οC. Η βλάστηση των σπόρων γίνεται μέσα σε δυο ημέρες. Συγκομίζουμε με την ωρίμανση, φροντίζουμε να συγκομίσουμε πριν το θρυμματισμό τους. Αποθηκεύουμε τους σπόρους σε αεροστεγές δοχείο. Τα σαλιγκάρια μπορεί να επιτεθούν στα φυτά τριγωνέλλας, οπότε τα απομακρύνουμε με το χέρι.

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.