ΣΠΟΡΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ από την Agrogen

Οι σπόροι βασιλικού είναι μη γενετικά τροποποιημένοι.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (Ocinum basilicum)

Σπορά - Καλλιέργεια βασιλικού:

60-70 γραμμάρια ανά στρέμμα

1 γραμμάριο = 600-700 σπόροι

Ο βασιλικός χρειάζεται γόνιμα εδάφη με καλή αποστράγγιση. Προτιμά ζεστές, ηλιόλουστες θέσεις και πρέπει να αποφεύγονται περιοχές με ψυχρούς ανέμους. Χρειάζεται τακτικό πότισμα και μπορούμε να ρίξουμε λίπασμα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του. Φυτεύουμε την άνοιξη (Μάρτιο – Απρίλιο) σε θερμοκρασίες 23 – 30 οC. Ρίχνουμε 60-70 γραμμάρια ανά στρέμμα σε βάθος σποράς 0.1 εκ. Βλαστάνει σε 5 – 10 μέρες. Μπορούμε να μεταφυτέψουμε 10- 15 ημέρες μετά. Ωριμάζει 30 – 50 ημέρες μετά την μεταφύτευση.

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.