ΡΑΠΑΝΙ (Raphanus sativus)

Το ραπάνι  είναι μονοετές ή διετές φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Κραμβοειδών (Brassicaceae). Το καλλιεργούμε για τη σαρκώδη ρίζα του. Ο βλαστός του μοιάζει με του καρότου, τα φύλλα του είναι τριχωτά και η ρίζα του είναι σαρκώδης, με σχήμα ανάλογο της ποικιλίας  σφαιρικό, κωνικό ή μακρύ. Το ραπάνι περιέχει βιταμίνη C και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Το τρώμε ωμό, σε σαλάτες και σε σούπες.

Σπορά Καλλιέργεια Ραπανιού:

  • 120-150 σπόροι ανά γραμμάριο
  • 1500-2000 γραμμάρια σπόρου ανά στρέμμα
  • 20-30 εκ. μεταξύ των γραμμών & 4-8 εκ. μεταξύ των φυτών
  • Βάθος σποράς 1,3-2,5 εκ.
  • Μέση απόδοση 1000-1500 κιλά ανά στρέμμα

Σπόροι Ραπανάκια από την εταιρία Agrogen:

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.