ΥΠΕΡΙΚΟ - ΒΑΛΣΑΜΟ φάκελος 10g

Σπόροι βαλσαμόχορτου - σπαθόχορτου

Price
9,00 €
Description

ΒΑΛΣΑΜΟ - ΥΠΕΡΙΚΟ (Hypericum perforatum) φάκελος 10g (90.000 σπόροι)

ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ ΣΠΑΘΟΧΟΡΤΟ

ΥΠΕΡΙΚΟ (Hypericum perforatum)

Το Υπερικό (Hypericum) είναι γένος φυτών της οικογενείας των Κλουσιίδων. Είναι αειθαλές φυτό με ύψος περίπου ένα μέτρο και άνθη με έντονο κίτρινο χρώμα, τα οποία εμφανίζονται περίπου στα μέσα Ιουνίου. Είναι ενδημικό φυτό σε ολόκληρη σχεδόν την ευρωπαϊκή ήπειρο. Το υπερικό ή βαλσαμόχορτο υπήρξε αντικείμενο της Ιατρικής από τα αρχαία χρόνια. Οι αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν ως διουρητικό, επουλωτικό, εμμηναγωγό και αιμοστατικό. Σήμερα χρησιμοποιείται και υπό μορφή χαπιών για την αντιμετώπιση της ήπιας και μέτριας κατάθλιψης. Χρησιμοποιείται, επίσης, ως αντισπασμωδικό και για την καταπολέμηση της αϋπνίας.

 

Σπορά – Υπέρικο:

Ημέρες μέχρι τη βλάστηση: 28-30

Ημέρες μέχρι τη συγκομιδή: 2 χρόνια

Εποχή Φύτευσης: 15/01 μέχρι 15/02 -> μεταφύτευση 3 μήνες μετά

Τρόπος Φύτευσης: Μεταφύτευση

Ύψος φυτού: 80cm

Απόσταση μεταξύ των φυτών: 30cm μεταξύ των φυτών, 70 μεταξύ των γραμμών

Σπόροι ανά γραμμάριο: 9000

Κύκλος ζωής: Πολυετής

 

Η AGROGEN ΣΤΟ TWITTER

Η AGROGEN ΣΤΟ FACEBOOK

Η AGROGEN ΣΤΟ PINTEREST

Agrogen S.A.

Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

Η AGROGEN στο YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

sample+30 210 6020863
+30 210 6658822

sampleinfo@agrogen.gr
sales@agrogen.gr

 

        47ο χλμ. Αττικής Οδού
19400, Τ.Θ. 394 Κορωπί, Αττική

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.